Milionář Richard Gere z Pretty Woman se potřetí ožení! S o 33 let mladší Španělkou!

Alejandra Silva a Richard Gere 8

Autor: Lelková, stars24.cz

20. dubna 2018 14:05

Americký herec Richard Gere i ve svých 68 letech učaroval o 33 let mladší španělku Alejandru Silvu! Po tříletém vztahu, který spolu rozhodně netajili, si řeknou své „Ano“ 5.května ve městě Washington. Pro Richarda to bude již třetí manželství!

Dle španělského deníku ABC, se pár za pár dní dočká oficiálního stvrzení jejich vztahu. Před půvabnou Alejandrou byl Gere ženatý s modelkou Cindy Crawford a Carey Lowell, se kterou má syna Homera (17).

Avšak se španělkou se dali dohromady už za jeho druhého manželství s modelkou Carey Lowell, a v průběhu Alejandřinýho rozvodu s prvním manželem Govindem Friedlandem, se kterým má také syna Alberta. Ohlášení jejich svatby nebylo oficiální, ale již v listopadu minulého roku byl spatřen na prstu Silvi diamantový prsten. „Víte, dokonalý pár je tvořen dvěma lidmi, kteří mohou být tím, co ostatní potřebují. Žiji typ života, který vidíte ve filmech, opravdu." Popsala svoje city Alejandra.

Oba se věnují humanitárním pracím a milují cestování. "Naše karma byla přitahována, když jsme se navzájem viděli." Svěřil se Richard. V roce 2016, řekla Silva časopisu Hola o svém vztahu: „Richard byl můj hrdina v reálném životě. Byla jsem trochu ztracená bez světla a až po setkáním s ním, dostal můj život smysl."

Témata: Alejandra Silva Richard Gere svatba