Odhaleno! Kam pojede královský pár po svatbě na líbánky?

Princ William 10

Autor: Lelková, stars24.cz

18. dubna 2018 14:03

Princ Harry (33) a Meghan Markle (36) si užijí líbánky v exotice! Svatba roku se neuvěřitelně blíží a touto dobou za měsíc, americká herečka Meghan řekne své „Ano,“ před několika stovkami hostů. Po dlouhém čekání se tak konečně stane členkou královské rodiny se vším všudy.

Hned další den po svatbě novomanželé odjedou na líbánky do Namibie, dle portálu Travel & Leisure. Dvojice si vybrala nezvyklou destinaci, kde zažijí romantické chvilky jen ve dvou. Britským médiím se tak potvrdily spekulace, že princ Harry vezme svou vyvolenou do Afriky, ke které má kladný vztah.

Meghan s Harrym už v minulosti jeden výlet do Afriky podnikli. V prvních měsících vztahu vzal britský princ svou tehdejší přítelkyni na dovolenou do Botswany, kde působí organizace na ochranu nosorožců, již Harry podporuje. Rozhodnutí pro Namibii, ale není vůbec špatné. Západ této země omývají vody Atlantského oceánu, je plná rozsáhlých plání, po kterých se promenádují exotická zvířata a zpovzdálí jsou k vidění písečné duny. Také se zde nachází mnoho luxusních ubytování se soukromím, které novomanželé budou vyhledávat.

Svatba je naplánovaná na 19.května v kapli sv. Jiří na hradě Windsor kam bude moct jen polovina pozvaných hostů, ta druhá se pak připojí až na hostinu. Zatím ještě není jasné, kdo všechno se veselky zúčastní, a kdo ne.

Témata: Princ Harry Meghan Markle svatba Velká Británie Fanoušci Meghan Markle