Slavná herečka přiznala: Málem ji s manželem zabil covid!

Kronerová, Zuzana (herečka) 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. července 2021 20:19

Slovenská herečka a zpěvačka Zuzana Kronerová je českým divákům dobře známá. Jako jedna z mála slovenských hereček získala cenu Českého lva. Objevila se v řadě českých snímků, jako Pupendo, Václav nebo Divoké včely. Nyní přiznala, že utekla hrobníkovi z lopaty.

"Myslím, že jsem měla velké štěstí a také manžel, kterého jsem nakazila. Dcera měla lehčí průběh. Průběh u mě a manžela byl těžký a naše zlatá kamarádka paní doktorka nám neustále radila, abychom si zavolali sanitku," svěřila se magazínu Nový čas.

Přiznala, že byli nezodpovědní, a hospitalizaci se bránili. "Naštěstí s její pomocí a s pomocí našeho praktického lékaře, který nám předepsal léky, jsme to překonali a přežili. Ale myslím si, že to byla i šťastná náhoda," šokuje.

Dva týdny trpěli horečkami a měli 39 stupňů. Pak se ukázalo, že s manželem prodělali zápal plic, a postupně byla na třech druzích antibiotik. "Byla jsem stále tak unavená, že než jsem se dostala do formy, trvalo to 5 týdnů," dodala.

Na stránkách magazínu poděkovala doktorů a zdravotníkům, a také "osudu nebo přírodě nebo Pánu Bohu," že to přežili. "Je to velmi nebezpečné, a tak využívám této příležitosti a dovolím si připojit se ke kampani ministerstva zdravotnictví, aby se lidé nebáli očkování a dali se očkovat," uvedla.

Dodala, že očkováním lidé chrání nejen sebe, ale i své blízké. "Je to velmi empatické a nesobecké, protože jsou vstřícní a ohleduplní i vůči jiným lidem," uzavřela.

Témata: Zuzana Krónerová Ján Kroner