Rytmus a Jasmina Alagič jdou ve stopách Meghan? Teď udělali výjimku!

Jasmina Alagič 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. června 2021 15:28

Známý slovenský pár Patrik Vrbovský alias Rytmus a Jasmina Alagič podobně jako britský královský pár nezveřejňují fotografie svého potomstva. Nyní ale slovenská dvojka udělala výjimku.

Jasmina s Rytmusem jsou známi tím, že nezveřejňují detailní fotky svého syna Sanela. Nezašli sice tak daleko jako Meghan a Harry, kteří fotografie svých dětí nepublikují prakticky vůbec, ale přesto si hvězdný slovenský pár soukromí chrání.

Na fotografiích je tak mnohdy k vidění Sanel pouze z boku nebo zezadu, odkud mu není vidět do obličeje, případně jeden z manželů vždy najde způsob, jak jeho obličej zakrýt.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic)

U příležitosti Dne otců ale oba rodiče udělali výjimku. Moderátorka navíc sepsala Rytmusovi láskyplný "dopis". "Zamilovala jsem se do tebe poprvé, když jsme byli spolu několik hodin vkuse a já jsem měla možnost poznat, jak úžasným chlapem Patrik Vrbovský je. Zamilovala jsem se podruhé, když jsem se stala tvou ženou," napsala.

Přála by si také, aby každé dítě mělo takového otce, a popřála Rytmusovi vše nejlepší ke Dni otců, který připadá právě na dnešek.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)