Přátelé se vrací: První upoutávka a lákavá slova jedné z hvězd!

Přátelé 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz, ČTK

16. května 2021 15:50

Dlouho očekávaný speciální pořad s hvězdami kultovního seriálu Přátelé uvede streamovací služba HBO Max 27. května. Termín uvedení "sleziny" po více než 15 letech oznámili tvůrci ve čtvrtek, zároveň se objevila první upoutávka.

Jak píše web The Hollywood Reporter, půlminutový klip toho o pořadu, kde se herci "zase dali dohromady", mnoho neprozrazuje. Vidět jsou v něm pouze siluety Jennifer Anistonové, Courtney Coxové, Lisy Kudrowové, Matta LeBlanca, Matthewa Perryho a Davida Schwimmera, kteří šestici přátel z New Yorku ztvárnili.

"Takováhle věc se neděje každý rok, dokonce ani každých deset nebo 15 let," uvedla na instagramu Coxová, představitelka Moniky. "Beru jako obrovské požehnání, že jsem měla možnost zase se vidět se svými Přáteli... a bylo to lepší, než kdy dřív," cituje ji deník The Guardian.

Přátelé podle The Hollywood Reporter zůstávají jedním z nejpopulárnějších seriálů na světě. Díky službě Netflix, která kompletní přehled dílů nabízela v letech 2015 až 2019, "si získal novou generaci fanoušků". Od roku 2020 je k vidění na platformě HBO Max spadající pod konglomerát WarnerMedia.

Témata: Přátelé