Nejkrásnější holčička světa! Od čtyř let vydělává peníze, o kterých se nám ani nezdá!

Thylane Blondeau 8

Autor: Lelková, stars24.cz

9. dubna 2018 17:32

Už od malička jí říkali, že bude nejkrásnější ženou planety! Jako malá holčička byla na přední stránce časopisu Vogue, jméno této slavné francouzsky Thylane Blondeau, ještě hodněkrát uslyšíme! Dnes modrooká kráska slaví své 17. narozeniny.

Dcera fotbalisty Patricka Blondeau a herečky Véroniky Loubry se stala žádanou dívkou pro módní návrháře již ve čtyřech letech, kdy se poprvé objevila na mole návrháře Jeana-Paula Gaultiera. Po této módní přehlídce ji všichni začali přezdívat „nejkrásnější holčička na světe“. Má ještě mladšího bratra Ayrtona-Romea Bloudeau, tak uvidíme co vyroste z něho!

Začátky její kariéry byly sice brzké, ale také velmi kontroverzní. V deseti letech byla na obálce časopisu Vogue ve vysokých podpatkách s výrazným make-upem, což mnozí považovali za vulgární a sexistické. Celé to působilo dost kontroverzně, ale o to větší o ni byl zájem.

V šestnácti letech se stala ambasadorka firmy L’Oréal. Modeling a sláva jí už přinesl obrovské peníze, za svůj život si vydělala 4,3 milionů dolarů (88,5 milionů korun). V roce 2015 si zahrála ve filmu Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje, uplatňuje se i v klasickém a moderním tanci, zpívá a hraje na piano.

Nejen krásná, ale i šikovná Thylane v současnosti randí s pohledným chlapcem Raphaelem Le Friantem, který je přezdívaný jako nejšťastnější muž planety.

Témata: Thylane Blondeau Francie modelky