Harryho msta královské rodině? Nechce se věřit, že by tohle udělal!

Princ Harry 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. dubna 2021 10:55 | Aktualizováno: 30. dubna 2021 22:00

Princ Harry s manželkou Meghan už rok nejsou členy britské královské rodině, přinejmenším syn princezny Diany ale odmítá zpřetrhat vazby s příslušníky svého rodu. Proto se nechce věřit spekulacím, které se objevily v britských médiích.

Princ Harry se tento měsíc objevil ve Velké Británii, aby se zúčastnil pohřbu dědečka Philipa, který nedávno zemřel v požehnaném věku 99 let. Po obřadu prohodil i pár slov se starším sourozencem Williamem. 

Bratři již vloni oznámil, že letos v červenci mají v plánu u londýnského Kensigntonského paláce, kde dnes žije následník trůnu s manželkou Kate, odhalit sochu milované maminky, princezny Diany.

Jenže v britských médiích už se objevili spekulace, že by Harry nakonec dorazit nemusel. Údajně by totiž mohl přispěchat s dobrou výmluvou. Jeho manželka Meghan má v létě termín porodu druhého potomka.

Autorem pomníku, jehož instalace se zpozdila kvůli pandemii, je sochař Ian Rank-Broadley. Dianina socha bude odhalena 1. července 2021, kdy by princezna oslavila šedesáté narozeniny. 

Témata: Princ Harry Princ William Lady Diana