Harry a Meghan: Udobří se s královskou rodinou? Odezírání ze rtů prozradilo mnohé!

Princové Harry a William v pohřebním průvodu. (17.4.2021)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. dubna 2021 10:36

Velká Británie by si přála nápravu vztahů mezi členy královské rodiny a rebelujícím princem Harrym. Jako příležitost k tomu se nabízel smuteční obřad za prince Philipa. Co si na něm vyprávěli Harry a William?

Zatímco princ Harry se v těchto dnech nachází ve Velké Británii, kam přicestoval na pohřeb dědečka, prince Philipa, jeho žena Meghan zůstala v USA, kde pár nyní žije. Důvodem však nebyla averze k manželovi královny, ale těhotenství, kterým právě prochází.

Britové si přesto dělali naděje na udobření mezi párem a zbytkem královské rodiny. Vztahy jsou napjaté v podstatě již od chvíle, kdy vévoda a vévodkyně ze Sussexu opustili její řady. 

Jak upozornil server cas.sk, v britských médiích rozklíčovali, o čem se bavili Harry a jeho starší bratr William po smutečním obřadu. O nápravě jejich vztahu ale řeč nebyla.

"Bylo to skvělé, že?" zeptal se následník trůnu mladšího sourozence. "Bylo to, jak si to přál," odpověděl Harry. William měl následně dodat, že obřad byl překrásný, rozplýval se především nad hudbou.

Témata: Princ Harry Princ William Meghan Markle