Sting do Česka opět nedorazí: Koronavirus zhatil plány i potřetí!

Gordon Matthew Thomas Sumner, známý spíš pod svým uměleckým jménem Sting, je anglický hudebník a občasný herec z Newcastle upon Tyne. Než se v roce 1985 vydal na sólovou dráhu, byl hlavním zpěvákem, skladatelem, a baskytaristou rockové skupiny sedmdesátých až osmdesátých let The Police. 2

Autor: stars24.cz, ČTK

17. dubna 2021 10:25

Pořadatelé museli už potřetí odložit koncert britského hudebníka Stinga ve Slavkově u Brna, znovu o rok. Nový termín je 31. července 2022, dosud se počítalo s letošním 25. červencem. Důvodem pro odklad je stejně jako loni pandemie koronaviru. Vstupenky zůstávají v platnosti, oznámila agentura Live Nation na svém webu.

Mnohonásobný držitel ceny Grammy měl původně zahrát v zámecké zahradě už předloni. Na poslední chvíli musel koncert zrušit ze zdravotních důvodů.

Kvůli pandemii nového typu koronaviru ale nevyšlo ani loňské vystoupení a fanoušci Stinga budou zklamaní také letos.

Slavkovská zámecká zahrada měla být jednou ze zastávek prodlouženého turné s koncertním programem My Songs. Pořadatelé návštěvníkům slibovali dynamickou show se zaměřením na nejoblíbenější skladby devětašedesátiletého hudebníka z celé jeho kariéry. Vystoupit měli také Vojtěch Dyk s B-Side Bandem a Lenka Nová.

Témata: Sting (zpěvák)