Děsivé detaily smrti prince Philipa: Věděl, že zemře! Rodina se rozloučila PŘED MĚSÍCEM!

Princ Philip

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

10. dubna 2021 11:44 | Aktualizováno: 11. dubna 2021 22:00

Zpráva o smrti britského prince Philipa šokovala svět. Jak se ale nyní ukazuje, královská rodina na ni byla připravena. Rozloučila se s ním už před měsícem!

Prince Philipa několik let trápily problémy se srdcem. Když se v roce 2017 vzdal královských povinností a stáhl se z veřejného života, spekulovalo se, že za to může právě jeho zdraví.

Vážnost situace si ale veřejnost uvědomil až letos, kdy vévodu z Edinburghu přijali do nemocnice. Buckinghamský palác tvrdil, že v ní zůstane jen pár dní, ale nakonec byl hospitalizován déle. 

Princ podle dostupných informací bojoval s nemocí, nešlo ale o covid. K ní se přidaly problémy se srdcem a Philip byl nucen podstoupit operaci. Následně ho lékaři propustili domů. To se stalo před měsícem, 16. března.

Jak se nyní ukázalo, zřejmě ale nebyl propuštěn proto, že se jeho stav zlepšil. Naopak, podle serveru New York Post si přál zemřít doma. Královská rodina tedy věděla, stejně jako on, že se jeho život blíží ke konci.

Některé zdroje dokonce tvrdí, že královská rodina upozornila i prince Harryho, aby Philipa přijel navštívit do Londýna. To se však nestalo.

Témata: Princ Philip