Češi naložili Meghan: Nejde s ní soucítit, je to blbka a nemá co říct!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. dubna 2021 16:30

Až s poměrně velkým odstupem času, konkrétně včera, odvysílala Česká televize třaskavý rozhovor Oprah Winfreyové s princem Harrym a jeho ženou Meghan. Diváci rozhodně nikoho nešetřili.

ČT rozhovor odvysílala na druhém programu a nezapomněla na něj lidi upozornit na sociálních sítích. Na instagramu třeba vypukla debata plná zajímavých názorů.

„Bylo to pěkné, jen jsem čekala, že změním názor na Meghan, ale to se nestalo! Pořád si myslím, že neví, do čeho šla… a nedala to! Chtěla bych s ní i soucítit, ale nešlo to,“ přiznala jedna z divaček.

Jiná dáma vyjádřila svou domněnku, že vztah páru dlouho nevydrží. „Za dva roky se budou rozvádět a ona bude brečet, jak ji Harry zklamal, a bude chtít kandidovat na prezidentku a chudák Harry nebude mít nic a děti si budou posílat přes oceán, když mu je ona půjčí,“ napsala.

ČT se pak nevyhnula kritice za odvysílání interview. Lidem vadil například dabing. „Je to přemluvené, páč ta blbka asi nemá co říct,“ přišla s vysvětlením jistá diskutující. Podle dalších koncesionářů neměl podobný pořad v programu co dělat.

„Že bych tenhle bulvární veletrh narcismu a fňukání exkrálovských celebrit chtěla jakožto koncesionář veřejnoprávní TV sponzorovat ze svých peněz, tak to teda ne,“ padlo v debatě. „Takhle hluboko klesnout jsme nechtěli. Další na řadě bude rozhovor s celebritou Kájínkem?“ zazněl také zajímavý dotaz.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Česká televize