Juraj Jakubisko: Dva týdny boje o život kvůli koronaviru!

Juraj Jakubisko 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. března 2021 11:45

Koronavirová nákaza se nevyhýbá ani slavným osobnostem, o čemž nás opakovaně přesvědčují výpovědi některých z nich. Jak nyní prozradila manželka Juraje Jakubiska, také slavný režisér si prošel covidem.

Když jsme vás v únoru informovali o hospitalizaci Juraje Jakubiska, mluvilo se o náhlých potížích s ledvinami. Jeho žena Deana nyní v pořadu Smotánka na televizi Markíza přiznala, že v nemocnici strávil dva týdny také kvůli nákaze koronavirem. A šlo o život…

„My jsme s Jurajem byli fakt velmi izolovaní, takže já vůbec nevím, jaký zázrak se stal, že se to k nám dostalo, ale stalo se,“ řekla Jakubisková dle serveru cas.sk. Obavy měly své opodstatnění, režisér před lety absolvoval transplantaci srdce a kvůli ní má sníženou imunitu.

Navzdory tomu všechno dobře dopadlo. „Už je na tom velmi dobře. Už začíná, jak se říká u nás v Česku, zlobit, což je to nejlepší znamení,“ prozradila producentka, která si neodpustila jednu štiplavou poznámku.

„Myslím, že více těch, kteří ten covid překonali, ví, že je to dobrá odtučňovací kúra. I Juraj hodně zhubl. Za chvíli však bude mít původní váhu,“ dodala Jakubisková.

Témata: Juraj Jakubisko Deana Jakubisková