Celeste Buckingham přiznala: Mám vlastní vinou zničený žaludek!

Buckingham, Celeste 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. března 2021 16:43

Celeste Buckingham často čelí narážkám na svůj vzhled, nedávno jí taková kritika dost vyvedla z míry. Možná je na to citlivější i proto, že trpí jistými zdravotními problémy, o kterých se teď rozpovídala.

Celeste Buckingham se nedávno dotklo, když se o sobě dočetla, že by se neměla ukazovat veřejně, protože nemá pevné tělo. Dokonce o ní prý psali, že je odpudivá tím, že je při těle. Právě o tom se svěřila svým fanouškům, když přiznala, že má dlouhé roky problémy s hmotností.

„Po všech náročných dietách a pokusech zhubnout jsem zjistila, že jsem si pořádně zničila žaludek,“ přiznala podle serveru cas.sk. Když se přestěhovala na ostrov Madeira, rozhodla se s tím něco dělat.

Zpěvačka se nechala pořádně vyšetřit a i na základě toho změnila denní stravu. „Jsem se na sebe celkem hrdá, jak jsem si změnila přístup k jídlu,“ konstatovala.

„Zažila jsem anorexii, kdy jsem řešila každý kousek jídla, potom jsem to překonala tak, že jsem do sebe dávala samé nezdravé věci, ale konečně mám pocit, že jdu správným směrem. Konečně jím zdravé a chutné věci a nemám výčitky svědomí,“ dodala Celeste.

Témata: Celeste Buckingham