Jean Reno zaskočil Čechy: Reakce zdravotníků přišla vzápětí!

Jean Reno poslal vzkaz Nemocnici Na Homolce.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. března 2021 9:45

Jean Reno v tomto týdnu zcela nečekaně poslal vzkaz do jedné z pražských nemocnic. Reakce tamních zdravotníků na sebe nenechala dlouho čekat a je naprosto pochopitelná. Lékaři a sestřičky uvedli, že se těší, až to bude za nimi.

Celé Česko v pondělí zaskočil vzkaz natočený Jeanem Reno pro zdravotníky z pražské Nemocnice Na Homolce. Slavný francouzský herec jim chtěl v této náročné době dodat odvahu a vzkázat, že jsme s nimi.

Za krátké video mu na twitteru poděkoval český premiér Andrej Babiš (ANO), který toho samého dne se svou vládou už podruhé za dobu pandemie odsouhlasil odměny pro zdravotníky ve výši až 75 tisíc korun.

Merci beaucoup, Jean Reno 🇨🇿🇫🇷 https://t.co/wGFM4n1BN9

— Andrej Babiš (@AndrejBabis) March 8, 2021

Vděční za vzkaz byli samozřejmě především zástupci samotné nemocnice. „Herecká hvězda, která se netají tím, že si dělá všechno po svém. Proto máme velkou radost, že se rozhodl pro naši nemocnici natočit krátké video,“ komentovali to na webu.

Podle zdravotníků z Homolky patří pozdrav všem zdravotníkům a pacientům po celé zemi. „Posíláme ho i do dalších českých a moravských nemocnic a vůbec všem, kteří se těší, až tato doba bude jednou za námi,“ dodali.

Témata: Jean Reno Nemocnice Na Homolce Andrej Babiš