Hollywoodská hvězda ve vzkaze českým zdravotníkům: Máte to těžké, jsem s vámi!

Jean Reno poslal vzkaz Nemocnici Na Homolce.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2021 14:55

Špatné epidemické situace v Česku a z ní pramenícího náporu na nemocnice si všímají i v zahraničí. Zdravotníky z jedné z pražských nemocnic by ale nejspíš nenapadlo, že jim podporu ve vzkazu vyjádří hollywoodský herec.

Lékaře, sestřičky i ostatní zdravotníky už rok podporují místní významní umělci, naposledy jsme se o tom mohli přesvědčit během víkendového předávání Českých lvů. Nikdo by ale nečekal, že se ozve také slavný zahraniční herec známý z hollywoodských produkcí.

I když to ani nebylo potřeba, v úvodu zveřejněného videa se představil. „Dobrý den, jmenuji se Jean Reno a rád bych krátce pozdravil personál a pacienty Nemocnice Na Homolce,“ říká na záběrech a připojuje, že doufá, že jméno nemocnice vyslovil správně.

Jean Reno natočil a poslal do ČR povzbuzující pozdrav zdravotníkům a pacientům, kteří v současnosti zažívají těžké chvíle. https://t.co/krnETAT3ME pic.twitter.com/rru4OCa6Hz

— Nemocnice Na Homolce (@NaHomolce) March 8, 2021

„Rád bych vám dodal odvahu. Vím, že je to těžké, že tato doba je velice náročná. Na konci tunelu ale vždycky bývá světlo. Držte při sobě, zůstaňte spolu a pokračujte dál,“ vzkazuje francouzský herec.

Reno na závěr dodává, že si dobře uvědomuje, jak obtížné to zdravotníci mají. Ujistil je ale, že v tom nejsou sami. „My všichni jsme teď s vámi. Brzy se uvidíme,“ uzavírá krátké video.

Témata: Jean Reno Nemocnice Na Homolce