Meghan šokuje zpovědí o rodině: Náznaky rasismu a sebevražedné úvahy!

Princ Harry a jeho žena Meghan v rozhovoru pro CBS.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. března 2021 10:00

Byla to především vévodkyně Meghan, kdo v televizním rozhovoru pro stanici CBS přinesl opravdu šokující slova o fungování královské rodiny. Mimo jiné promluvila o náznacích rasismu i o tom, jak dospěla až k úvahám o sebevraždě. Ovšem ani princ Harry nezůstal stát stranou.

Meghan v třaskavém interview nejprve odhalila, že v jistou chvíli měla sebevražedné myšlenky a nevěděla, na koho se může obrátit. Vzpomněla přitom na konverzaci s Harrym. „Vy už jste nechtěla být naživu?“ zeptala se jí moderátorka Oprah Winfreyová. „Ano,“ potvrdila někdejší herečka.

Poté prohlásila, že v době, kdy čekala syna Archieho, neměli s manželem žádnou záruku, že se stane princem. „Vedli jsme debaty o tom, že mu nebude poskytnuta ochrana, nebude mu udělen titul, dokonce tu byly obavy (člena královské rodiny), s jakou tmavou barvou pleti se narodí,“ uvedla.

Královská rodina byla také párem nařčena z toho, že nedokázala zajistit jejich bezpečnost poté, co se v květnu 2018 vzali. Podle vévodkyně přitom její členové neváhali lhát, aby ochránili ostatní. „Ale nebyli ochotni říct pravdu, aby ochránili mě a mého muže,“ řekla doslova.

Meghan se rovněž vyjádřila ke zvěstem, že donutila k pláči vévodkyni Kate. Podle její výpovědi to bylo přesně naopak, brečela ona sama. Následně však přiznala, že se jí manželka Harryho bratra později omluvila.

Harry pak promluvil o vztazích s ostatními členy rodiny. Zatímco o královně Alžbětě mluvil v dobrém, svého otce Charlese podrobil kritice za to, že ho nechal na holičkách. Doplnil ale, že ho bude vždycky milovat. K bratrovi Williamovi pouze sdělil, že se každý z nich vydal jinou cestou. Oba pánové jsou podle jeho názoru „vězni“ v rámci královské rodiny.

Princ také prozradil, že královská rodina je přestala financovat počátkem loňského roku, když pár oznámil úmysl ji opustit. Proto prý přišly lukrativní dohody na spolupráci se světovými streamovacími platformami, jinak by si totiž nemohli dovolit ochranku.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Král Charles III. (Karel III.) Kate Middleton Princ William Královna Alžběta II.