Adéla Vinczeová: Manžel Viktor proti ní obrátil hněv lidí! Čím je naštval?

Adéla Vinczeová a její muž. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

5. března 2021 13:43 | Aktualizováno: 6. března 2021 13:10

Vážná epidemická situace je také na Slovensku. Adéla Vinczeová s manželem Viktorem by teoreticky mohli být o něco klidnější, protože už nákazou prošli. Přesto dostali důvod se vztekat.

Adélin manžel Viktor si pochvaloval, jak během cesty po městě nepotkal nikoho, kdo by nedodržoval opatření o ochraně dýchacích cest. „V tomto období dokážu mnohem víc ocenit záblesk jakékoliv lidské normálnosti,“ napsal. Právě tato slova způsobila velký rozruch.

Jedna z fanynek se do nich pustila. „Nebyli jste to náhodou ty a Adéla, kdo nedávno nakazil tchýni a tchána a přispěl k - už i tak zoufalému – množství pacientů v nemocnicích? Mně nepřipadá od tebe úplně správné hodnotit normálnost lidí,“ reagovala.

Moderátor se hájil, že on nikoho nenakazil. Jeho ženě se to sice stalo, ale prý navzdory negativnímu testu. „Poznám mnoho lidí, kteří měli vaši manželku rádi, ale dnes se nekouknou na jediný pořad s ní,“ kontrovala další diskutující.

Tato dáma navíc zkritizovala Vinczeovou za propagaci vakcíny. „Přeji vám, aby vám covid nezabil nikoho blízkého a mohli jste si užívat svobodu, kterou i vám zabezpečí očkování,“ vzkázal jí Vincze.

Témata: Adéla Banášová