Lady Gaga si může oddechnout! Nálezkyně jí vrátila...

Lady Gaga 3

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz, ČTK

27. února 2021 20:24

Dva psi, které tento týden při venčení ukradli zloději americké zpěvačce Lady Gaga, se našli a jsou v pořádku. Na policejní stanici v Los Angeles je přivedla nálezkyně, která podle policie do krádeže patrně nebyla nijak zapletena, informovala dnes agentura AP.

Dva francouzské buldočky ve středu večer v Hollywoodu ukradla dvojice zlodějů, kteří vážně postřelili muže, jenž pro celebritu venčil tři psy. Jednomu z nich se podařilo utéct a byl záhy nalezen.

Dva ukradené buldočky přinesla v pátek večer na policejní stanici žena, která patrně "není zapletena a spojena" se středečním útokem, řekl šéf losangeleských kriminalistů Jonathan Tippet.

Zástupci a detektivové na policejní stanici potvrdili, že nalezení psi patří zpěvačce, která nyní natáčí film v Římě. Místo, kde byli psi nalezeni, losangeleská policie nebude konkretizovat kvůli bezpečnosti a pokračujícímu vyšetřování.

Ryan Fischer, který pro Lady Gaga psy venčil, byl při středečním přepadení postřelen při potyčce s dvojicí mužů, kteří vyskočili z bílého sedanu a poté ujeli i se dvěma buldočky jménem Koji a Gustav. Za jejich nalezení Lady Gaga nabízela odměnu ve výši 500.000 dolarů (téměř 10,8 milionu korun). Zatím není jasné, zda žena, která psy nechala na policejní stanici, odměnu dostane.

Témata: Lady Gaga