Brad Pitt si po rozchodu s Angelinou našel novou lásku? Svět je na nohou z téhle fotky!

Brad Pitt a Jennifer Aniston opět spolu? 12

Autor: Hrušková, stars24.cz

26. března 2018 19:02

Před pár dny to ještě vypadalo, že Jennifer po rozvodu s manželem Justinem Therouxem truchlí. Nyní se ale ukázalo, že opak je pravdou. Nedávno ji spatřili fotografové, jak se líbá se svým bývalým přítelem Bradem Pittem, a i když zatím není nic potvrzeno, vše nasvědčuje tomu, že stará láska nerezaví.

V polovině února informovala herečka média o rozvodu se svým manželem Justinem. Pár tvořili od roku 2011 a o čtyři roky později se rozhodli vzít. V letošním roce však oznámili, že se rozvádí, ale že oba zůstanou nadále přáteli. Důvod rozvodu médiím neuvedli. Theroux dlouho neotálel a našel si mladší přítelkyni, kterou jsme vám nedávno ukázali i na našich stránkách.

V momentě jejich oznámení se na internetu mezi fanoušky strhla debata o možném vzniku staronové lásky mezi Bradem a Jennifer. Nyní to vypadá, že všichni měli pravdu. Pitt je po rozvodu s herečkou Angelinou Jolie také sám a tak nic nebrání dvojici v lásce.

Celá spekulace se vytvořila na základě fotografie, kterou uveřejnil magazín Star. Na fotografii je jasně vidět, že se k sobě herci mají. Zatím, ale médiím nic potvrzeno nebylo. My ovšem doufáme, že se k sobě pár znovu vrátí a jejich láska bude opět silná jako před lety.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston