Kim Kardashian a Kanye West: ROZVOD! Krok, po kterém už není cesty zpět!

Kanye West 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. února 2021 12:55

Jeden z nejslavnějších světových párů se definitivně stává minulostí. Kim Kardashian se rozhodla udělit další krok k ukončení manželství s Kanye Westem. Informují o tom média po celém světě.

Podle informací serveru NBC News podala Kim Kardashian v kalifornském Los Angeles žádost o rozvod. Manželé spolu již nějaký čas nežijí, problémy v jejich soužití činily především projevy bipolární poruchy u Westa.

Jak vás stars24.cz informoval s odkazem na deník New York Post, žádost o rozvod byla údajně hotová již počátkem ledna. Pro tyto účely si modelka najala vyhlášenou advokátku celebrit Lauru Wasserovou.

„Rozvod je neodvratný. Snaží se to tajit, ale skončili spolu,“ psal již tehdy zmíněný list a poukazoval právě na psychické onemocnění. S ním je ostatně spojována i rapperova podivuhodná kandidatura na prezidenta.

Kardashian a West se dali dohromady v roce 2012, již o rok později se jim narodila dcera North. Nakonec přišli na svět další tři potomci slavného páru, který se mezitím stihl v italské Florencii vzít.

Témata: Kim Kardashian Kanye West