Jasmina Alagič a Rytmus čekají druhého potomka? Moderátorka otevřeně promluvila!

Rytmus se svou rodinou o Vánocích. 18

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. února 2021 16:40 | Aktualizováno: 21. února 2021 22:00

Fanoušci slovenské moderátorky Jasminy Alagič a Patrika "Rytmuse" Vrbovského zajásali! Manželům by se podle slovenských médií měl už brzy narodit druhý potomek! Jejich nadšení ale brzy schladila sama údajná nastávající maminka!

Mezi českými celebritami vypukl babyboom. Potomka očekávají nejen herečky Patricie Pagáčová a Eliška Hanušová, ale i Martina Pártlová, Nikol Štíbrová, Ornella Koktová či Veronika Kopřivová. Herečka Veronika Arichteva nebo modelka Veronika Kašáková už mají porod za sebou.

Teď se objevila informace, že druhého potomka má čekat i moderátorka Jasmina Alagič a rapper Patrik Rytmus Vrbovský! Podle slovenského deníku Nový Čas, který se odkazuje na „blízký zdroj“ by se měl malý Sanel brzy dočkat sourozence!

„Jasmina se stáhla do pozadí a stala se z ní maminka na plný úvazek. Podle informací Nového Času ji však z mateřské chtěla stáhnout jedna z televizí, která ji chtěla do svého nového projektu. Jak se však zdá, Alagič na žádnou nabídku v blízké budoucnosti nekývne. Sympatická brunetka má totiž pod srdcem nosit své druhé děťátko,“ píše deník.

To ale údajná nastávající maminka důrazně odmítla! „Nejsem těhotná! Pokud by Vás drazí lidé náhodou zajímalo moje vyjádření, protože novináře to nezajímalo ani trošku, nenašla jsem ani jednu zprávu s touto otázkou ani jeden telefonát od nich. Opravdu netuším, nač je dobré v průměru každého čtvrt roku lidi plést polemizováním o mém fiktivním těhotenství. Je tolik krásných reálných věcí, o kterých se dá psát,“ vzkázala světu prostřednictvím instagramu naštvaná Jasmina Alagič.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský) Slovensko