Andrej Hryc (†71): Rodina si vybrala klíčovou osobu pro pohřeb!

Andy Hryc, autor: Petr Novák 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

7. února 2021 12:05

Příští týden se lidé na Slovensku rozloučí s Andrejem Hrycem, který po dlouhém boji minulý víkend podlehl akutní leukémii. V současnosti se ladí poslední detaily toho, jak bude vypadat smuteční akt.

Jak jsme vás informovali, hercova dcera Wanda včera oznámila, že poslední rozloučení proběhne v úterý 16. února v 13:15 v bratislavském krematoriu. Podrobnosti se ale stále ladí, všechno navíc komplikuje koronavirus.

„Jsme s mámou v karanténě, tak nám s pohřbem hodně pomáhá otcova sestra Bohdana, která byla osobně i v pohřební službě a telefonicky s námi koordinuje věci. Za to bych jí chtěla poděkovat,“ uvedla producentka pro server cas.sk.

Domluveno je, že půjdu o církevní obřad vedený řeckokatolickým knězem, ačkoliv Andrej Hryc byl pravoslavný věřící. „Myslím, že je důležitější, aby to dělal člověk, který se s ním znal a měl k němu nějaký vztah, než to, jestli je pravoslavný,“ vysvětlila hercova dcera.

„Jmenuje se duchovní otec Rasťo. Doprovází naši rodinu při důležitých událostech jako svatba a křest,“ dodala Wanda Hrycová.

Témata: Andrej Hryc