Andrej Hryc (†71): Kdy a jak se lidé rozloučí se slavným hercem?

Andrej Hryc oslavil narozeniny s dcerou Wandou 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. února 2021 14:50

Slovensko už zná datum a místo konání posledního rozloučení s Andrejem Hrycem, který ve věku 71 let zemřel minulý víkend. Podrobnosti o smutečním aktu prozradila na sociální síti jeho dcera Wanda.

O víkendu uplyne týden od smrti Andreje Hryce (†71), který po dlouhém a statečném boji podlehl akutní leukémii, s níž se potýkal od jara loňského roku. Následné reakce lidí ukázaly, jak moc byl na Slovensku oblíbený.

Spoustu jeho krajanů tak logicky zajímá, jak to bude s posledním rozloučením. Pochopitelně i u našich východních sousedů platí opatření proti šíření koronaviru, která ovlivňují také konání smutečních aktů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

Hercova dcera Wanda každopádně v sobotu po poledni prostřednictvím instagramového profilu oznámila podrobnosti. „Rozlučka s mým tatínkem bude v úterý 16. února v 13:15 v bratislavském krematoriu,“ uvedla.

„Nevím, jaká budou platit protipandemická opatření v ten den, ale pokud to bude možné, rádi vás tam uvidíme. Pokud se vám to nepodaří, budu vděčná, když si na něj aspoň vzpomenete a zapálíte mu na jeho poslední cestě svíčku,“ dodala producentka.

Témata: Andrej Hryc