Andrej Hryc (†71): Slzy dcery Wandy… Tímhle jí úplně dojali!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. února 2021 11:51

Wanda Hrycová je pochopitelně stále smutná z odchodu svého tatínka, alespoň vzkazy od lidí jí dělají radost. Dcera slavného slovenského herce přiznala, čím ji fanoušci úplně dojali.

Slovenskem o uplynulém víkendu otřásla zpráva o úmrtí Andreje Hryce (†71), který po dlouhém boji podlehl akutní leukémii. O jeho odchodu informovala dcera Wanda, u které se teď pochopitelně sešly všechny vzkazy a kondolence.

V pondělí na ně producentka zareagovala na sociální síti. „Přátelé, dovolte mi poděkovat za obrovské množství kondolenčních zpráv, telefonátů, emailů, ale i zveřejněných osobních vzpomínek, které vás pojily s mým otcem,“ uvedla.

„Slzy mi tečou, když cítím, jak hodně zasáhl do života mnohých z vás, některé doprovázel na profesní pouti, jiným byl ‚jen‘ kamarádem. Cítím to, pláču, ale vím, že dokud tu budete vy, bude tu i on, zůstává v našich vzpomínkách… Byl to velký člověk a moje nesmrtelná inspirace,“ konstatovala dcera známého herce.

Hrycová dodala, že je dojatá i z nádherných článků o tatínkovi v médiích či reakce televizních stanic, které změnily program.

Témata: Andrej Hryc