Richard Müller otevřeně: Drogy a alkohol?

Müller, Richard 5

Autor: Hrušková, stars24.cz

21. března 2018 8:52

Richar Müller měl v minulosti problém s alkoholem a drogami. Nyní je vše jinak a zpěvák je vzorným otcem. Již dlouhou dobu prý nepozřel žádnou návykovou látku a chce se udržovat v kondici.

„Vůbec nepiju. Ani alkohol, ani cigarety, ani jiné druhy cigaret, nic. Jsem víc jak dva roky úplně mimo tyto věci,“ uvedl v rozhovoru pro iDnes. Jeho život byl, jako mnoha dalších umělců, spojovaný s bujarými večírky, drogami a alkoholem.

Jeho hříchy z mládí se podepisovaly i na zdravotním stavu zpěváka. Byl dokonce blízko smrti, když po návratu ze Spojených států zkolaboval kvůli zápalu plic. Trpěl těžkými depresemi, ze kterých ho dostal jeho syn Markus. Jeho partnerka před nějakým časem uvedla, že nejlepším lékem pro Richarda je opravdu otcovství.

V současnosti se zpěvák dává dohromady a chce být nejlepším otcem. Plánuje být fit i kvůli koncertování, které je fyzicky velmi náročné. „Budu se muset začít pohybovat, chodit na procházky nebo něco takového. Neříkám, že těch třináct koncertů, nebo kolik nás čeká, je nezvládnutelná cifra, to v žádném případě. Je však lepší překonat to v dobré kondici,“ uvedl deníku Blesk.

Momentálně je na koncertním turné a my mu přejeme ať mu vše vychází i nadále, tak jak má v plánu. Vypadá to, že se ze svých chyb poučil.

Témata: Richard Müller