Úspěšná účastnice SuperStar se provdala! Co udělala kvůli svatbě?

Dominika Stará se vdala. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. ledna 2021 21:00 | Aktualizováno: 24. ledna 2021 21:58

Svatbám současná situace moc nepřeje, mohou se konat pouze za dodržení jistých pravidel. Úspěšná účastnice SuperStar Dominika Stará se přesto provdala. Co kvůli svatbě před časem udělala?

Když na Slovensku loni na podzim proběhlo plošné testování obyvatelstva proti koronaviru, přinesli jsme vám zajímavý příběh, na který upozornil tamní předseda vlády Igor Matovič na sociálních sítích.

Premiér tehdy zveřejnil fotografii s jednou slečnou, která se rozhodla pomoci. „Slečna na fotce v odběrovém týmu v Šamoríne má úplně speciální motivaci. Chce se v lednu vdávat… a teď podle očí hádejte, kdo ta slečna je,“ vyzval své sledující.

Šlo o sympatickou zpěvačku Dominiku Starou, kterou si jistě pamatuje i řada Čechů. Účastnila se totiž první řady Česko Slovenské SuperStar, v níž se umístila na třetím místě. Nyní se splnil její sen.

V lednovém termínu se totiž opravdu vdala, o čemž informovala na instagramovém profilu, kde zveřejnila fotku s manželem. „Den, kdy se realita stala hezčí než ten nejúžasnější sen,“ okomentovala snímek.

Témata: Dominika Jurena (Stará)