Komplikace s královskou svatbou? Princ Harry odmítl podepsat předmanželskou smlouvu!

Princ William 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

20. března 2018 10:12

Princ Harry se má co nevidět oženit se svojí vyvolenou Meghan Makle. Jejich svatba se nepřetržitě blíží a celý svět je natěšený na velkolepou událost. Nyní udělal Princ Harry něco neskutečně romantického. Nepožaduje totiž po své snoubence podepsání předmanželské smlouvy, aby jí dokázal, jak moc jí miluje.

Princ chce tímto činem dokázat, že věří v trvalost jejich manželství a že své nastávající bezmezně věří. Jeho majetek činí v přepočtu zhruba 850 miliónů korun. Pokud se manželé v budoucnu rozvedli, Meghan by měla nárok na polovinu a tím by si přišla na slušný balík.

"V Harryho mysli nikdy nebyla myšlenka na podpis předmanželské smlouvy. Je odhodlaný dokázat, že jeho manželství bude jediné a trvalé, takže nemá potřebu cokoliv podepisovat," prozradil deníku The Mail princův kamarád.

I bratr prince Harryho William, nepožadoval po své ženě Kate předmanželskou smlouvu. Vypadá to tedy, že oba princové věří, že jejich vztahy nikdo a nic nerozdělí. Kate se stala po svatbě s Williamem vévodkyní z Cambridge a z bývalé americké herečky se stane vévodkyně ze Sussexu.

Témata: Meghan Markle Princ Harry