Verešová vrací úder Krainové: České sokyni poslala jasný vzkaz!

Andrea Verešová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. ledna 2021 12:50

Na poli modelingu panuje odjakživa velká konkurence, což se často promítá do osobních vztahů mezi kráskami. Andrea Verešová a Simona Krainová spolu moc dobře nevycházejí. Tady je důkaz!

Andree Verešové o Vánocích pořádně zatrnulo, když se na internetu objevilo video, na kterém je údajně zachycena při intimnostech se svým manželem. Rozhodla se proto podat trestní oznámení na neznámého pachatele.

Celá kauza neunikla její odvěké sokyni z modelingové branže Simoně Krainové, která dala jasně najevo, co si myslí, když diváci reagovali na její vyzývavé fotky. Reagovala třeba na komentář, jehož autor konstatoval, že Verešová „vytasila do boje větší zbraně“. „Ano, a sama sebe jimi následně popravila,“ uvedla známá Češka.

Verešová pravděpodobně narážky Krainové chtěla nejprve přijít mlčením, jenže uživatelé sociálních sítí to nedopustili a konflikt mezi oběma kráskami vyvolali, jak informuje web topky.sk.

Co tedy slavná Slovenka vzkázala? „Nesleduju ji. Tato žena mě už dávno nezajímá,“ vyjádřila se Verešová, která tak dala jasně na vědomí, že spolu opravdu nevycházejí dobře.

Témata: Andrea Verešová Simona Krainová