Na přednostně očkovanou Cibulkovou se sesypalo celé Slovensko: Další problémy!

Dominika Cibulková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. ledna 2021 12:25

Slovenská tenistka Dominika Cibulková čelí hněvu mnoha svých spoluobčanů, protože už má za sebou aplikaci první dávky vakcíny, i když přednost mají mít především zdravotníci.

Už i Česko má kauzy kvůli přednostnímu očkování některých lidí, na Slovensku „předbíhala“ celebrita. Jak už jsme vás informovali, onou osobou byla sportovkyně na mateřské Dominika Cibulková, která to na sociálních sítích přiznala.

Předevčírem se omluvila znovu. „Je mi to líto ve vztahu ke všem ohroženým skupinám a dalším lidem, kteří na vakcínu čekají. Dopustila jsem se chyby, když jsem si myslela, že jen vyplníme volná místa a nevyužité vakcíny,“ uvedla na instagramu.

„Došlo k situaci, kterou už nevrátím, ale jak jsem se vyjádřila hned na začátku, nabízím svou pomoc. Chci využít nabídky Ministerstva zdravotnictví, abych jako dobrovolnice pomohla v první linii a v této věci jsem už MZ kontaktovala,“ svěřila se tenistka.

Cibulková rovněž reagovala na informace týkající se plateb do zdravotního pojištění. Přiznala, že je zhruba dva roky neodváděla, protože žila v Dubaji. „Od 19. února 2020 jsem opět řádně přihlášená a odvody nadále platím,“ dodala.

Témata: Dominika Cibulková