Vévodkyně Meghan je vypočítavá? Expertka prozradila, co stálo za jejím životním krokem!

Princ Harry a vévodkyně Meghan 4

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. ledna 2021 8:34

Vévodkyně Meghan a princ Harry jsou už několik let manželé a vypadají šťastně. Dodnes ale kolují zvěsti, že se Američanka provdala za člena královské rodiny za jediným účelem – chtěla rodinu využít ve vlastní prospěch.

Princ Harry a jeho žena Meghan jsou častým terčem zájmu fanoušků i médií. Mnozí se jí zastávali a říkali, že přinesla vévodkyně do královské rodiny čerstvý vítr, jiní zase tvrdil, že narušila její zaběhnuté pořádky.

Když ale stvrdili svůj vztah velkolepou svatbou ve Windsoru, expertka na královskou rodinu Christine Rossová měla obavy. "Upřímně jsem si myslela, že se Harrymu nepoddá," nechala se slyšet podle britského Expressu. Jak tato slova vysvětlila?

"Trochu jsem se domnívala, že je příliš dobrá – ne až tak moc, ale myslela jsem si, že bude vzdorovat a říkat: ‚Jako členka královské rodiny nemohu dělat, co jsem chtěla‛," uvedla tehdy Rossová.

A jak se ukázalo, měla až děsivě blízko k pravdě! Vévodkyně Meghan se totiž údajně provdala za Harryho, jen aby nashromáždila majetek a rozdrtila hvězdy Hollywoodu. Tvrdí to její nevlastní sestra Samantha.

Poukázala i na to, že královská rodina udělala vše proto, aby ji co nejvroucněji přijali. "Přijali ji do svých životů, do jejich kultury a dovolili jí propagovat lidi všech ras. Nikdy jsem neslyšela od královské rodiny nic rasistického o mé sestře," tvrdí Samantha.

Harry a Meghan rozpoutali bouři na britské mediální scéně, když oznámili, že už nechtějí vystupovat jako "přední" členové královské rodiny, že plánují dělit svůj čas mezi Británii a Severní Ameriku a že hodlají být finančně nezávislí.

Oznámení přišlo dva dny poté, co se Harry a Meghan vrátili z několikatýdenní dovolené v Kanadě, kvůli níž nestrávili Vánoce s královnou, jak bývá u jejích blízkých zvykem.

Z dovolené se s princem a jeho manželkou nevrátil Archie narozený loni v květnu, který zůstal za oceánem s chůvou. Po třech dnech v Británii nicméně vévodkyně ze Sussexu odletěla zpět za synem.

Témata: Meghan Markle