Andrea Verešová: Slovensko také řeší skandál s intimním videem!

Andrea Verešová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2020 13:13 | Aktualizováno: 28. prosince 2020 21:08

Andrea Verešová sice dělá všechno možné, aby se distancovala od intimního videa, které koluje po internetu, avšak tenhle skandál řeší i na jejím rodném Slovensku. Co se píše v tamních médiích?

Andree Verešové pokazilo letošní Vánoce skandální video, které koluje po internetu, na němž má být údajně zachycena při intimnostech se svým mužem. Ona tvrdí, že jde o podvrh, rozhodla se tedy konat. Ne však dostatečně brzo, aby se o tom nedozvěděli u ní doma na Slovensku.

Tamní média o aféře rovněž referují. „Na videu je dvojice tváří k nerozeznání od Verešové a jejího manžela Daniela Volopicha, jak se natáčejí v různých intimních polohách na posteli,“ píše web sarm.pluska.sk.

„Letošní přípravu rodinných Vánoc jim překazilo zveřejnění pikantního videa, kde se při sexuálním aktu párkrát ukázaly tváře podobné Verešové a jejímu manželovi. Modelka zůstala v pořádném šoku a okamžitě začala věc řešit,“ konstatoval server cas.sk.

Jak jsme vás informovali, Verešová se rozhodla podat trestní oznámení a sama učinila jeden krok, který by mohl dopomoci najít „pachatele“. Za informace nabízí 50 tisíc eur, což je v přepočtu 1,3 milionu korun.

Témata: Andrea Verešová