Verešová řeší skandální VIDEO: Za informace o pachateli nabízí hodně peněz!

Andrea Verešová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. prosince 2020 8:44 | Aktualizováno: 26. prosince 2020 22:05

Andree Verešové jedna věc značně pokazila letošní Vánoce. Dostala se k ní informace, že se na internetu objevilo skandální video týkající se její osoby. Ona tvrdí, že jde o podvrh, navíc se rozhodla podniknout jisté právní kroky.

Vánoce jsou svátky klidu a míru, pro Andreu Verešovou to ale letos neplatí. Řeší totiž velké nepříjemnosti, dokonce se obrátila na své fanoušky na instagramovém profilu, aby je požádala o pomoc.

„S politováním musím konstatovat, že se objevilo fake video, které má za cíl poškodit a zdiskreditovat mě i mého manžela,“ uvedla na sociální síti. Konkrétně má jít o velice intimní záběry.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial)

Slavná modelka se rozhodla konat, protože si nepřeje další šíření videa. „Rozhodli jsme se proto podat trestní oznámení a zároveň požádat veřejnost o pomoc v hledání autora a šiřitelů této nechutné video montáže,“ konstatovala.

Verešové na tom záleží tolik, že nabízí velkou odměnu. „Za poskytnutí informací vedoucích k dopadení pachatele nabízíme 50 tisíc eur (1,3 milionu korun),“ dodala.

Témata: Andrea Verešová