Andrej Hryc na vozíčku: Podle dcery nejde popsat, co rodina prožívá!

Andrej Hryc na vozíčku u rodinného hrobu. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2020 12:12 | Aktualizováno: 24. prosince 2020 22:00

Andrej Hryc se už tři čtvrtě roku potýká s vážnými zdravotními potížemi, přesto v těchto dnech nevynechal návštěvu hřbitova, kde jsou pohřbeni jeho nejbližší. Jeho dcera Wanda se o tom rozsáhle rozepsala.

Andrej Hryc už od jarních měsíců svádí boj s akutní leukémií, jako by těch pohrom, které jeho rodina zažila, nebylo málo. Jak připomněla na sociální síti jeho dcera Wanda, právě v těchto dnech si připomínají hned několik zesnulých členů rodiny. S otcem, který už musí být na vozíčku, se proto vydali na hřbitov.

„Prosinec kromě Vánoc přináší naší rodině i smutné chvíle, je to pro nás měsíc velkých ztrát. Před 40 lety ztratil můj otec svého otce, v prosinci odešla i jeho maminka a je tomu dvanáct roků, co nás nešťastně a velmi předčasně opustil můj milovaný bratr Hugo,“ prozradila producentka.

Na hrob jim tedy přišli zapálit svíčku. „Slovy se nedá popsat, co naše rodina v těchto dnech prožívá. S dětmi se o našich blízkých bavíme hodně, protože si myslím, že paměť rodiny je věc důležitá a děti musí znát své předky a jejich osudy,“ vysvětlila.

„Ze všech sil se však snažíme, abychom jim tento, už i tak velmi těžký závěr roku nepokazili velkým smutkem a slzami. Není to lehké, ale dělám pro to všechno na světě, chceme, aby měli Vánoce čarovné, krásné a veselé,“ dodala Hrycová.

Témata: Andrej Hryc