Separ šokuje: Populární slovenský rapper přiznal RAKOVINU!

Separ (rapper)

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. prosince 2020 14:14

Slovenský rapper Separ ve čtvrtek zcela zaskočil fanoušky, když jim oznámil, že v poslední době bojoval s velmi vážnou nemocí. Podle svých slov už je naštěstí z nejhoršího venku.

Separ včera šokoval fanoušky, když na sociální síti napsal, že poslední tři měsíce strávil na chemoterapii. „Ano, rakovina. Chemoterapie a její následky jsou největší peklo, co jsem kdy zažil. Netušil jsem, v jak hrozném fyzickém stavu se může člověk ocitnout,“ uvedl hudebník, který přiznal, že se chtěl zprvu léčit alternativně. „Lékař mi řekl, že nemám čas spekulovat.“

I když mu nádor lékaři vzali, vyšetření odhalilo metastáze do dalších částí těla. „Děti jsem neviděl dva a půl měsíce, protože moje imunita v této covid diskotéce byla riziková. Když jsme se konečně viděli, bylo to jak ohňostroj emocí,“ svěřil se.

Separ přiznal, že mu „zahrálo do karet“, že kvůli koronaviru zrušil koncertní šňůru, a tak jeho potíže neřešila média. „Já byl v klidu a soustředil se na svoji hlavu,“ konstatoval rapper, který už by měl mít to nejhorší za sebou.

„Chemo je fakt zlo, ale dá se to zvládnout. Dnes jsem byl na kontrole, jestli zabrala. První výsledky říkají, že ano. Čekám ještě na jednu zprávu od člověka z CT, ale vypadá to, že jsem vyhrál,“ dodal.

Témata: Separ (rapper)