Katarína Knechtová se zotavuje z koronaviru: Dva a půl měsíce a stále…

Katarína Knechtová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. prosince 2020 14:24

Dopady koronavirové infekce se u jednotlivých lidí velice liší, někdo ostatně prakticky ani neví o tom, že je nakažený. Katarína Knechtová měla smůlu. S následky se potýká i po velice dlouhé době.

Mezi slavnými slovenskými osobnostmi se koronavirová nákaza pořádně rozjela až v poslední době. K obávané infekci přišla také Katarína Knechtová, i když jako slepá k houslím. Vůbec totiž netušila, kde se nakazila.

Samotnou chorobu už známá zpěvačka překonala, jenže s následky nákazy se potýká neustále. Stále totiž dochází do nemocnice, kde kupříkladu podstupuje infuze, které by ji měly postavit na nohy.

Dokazuje to fotografie, kterou zveřejnila na svém instagramovém profilu. „Dva a půl měsíce poté a ještě stále se zotavuji. Dávejte na sebe pozor, přeji vám všem hodně zdraví. Nějak to celé zvládneme,“ věří slovenská popová hvězda.

Knechtová se již dříve nechala slyšet, že její zadek kvůli infekci „zažil středověk“. Stěžovala si také na velký tlak na hrudníku, naopak se to celé obešlo třeba bez rýmy.

Témata: Katarína Knechtová