Vážně nemocný Hryc: Když dcera otce viděla, nemohla si pomoci!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. prosince 2020 11:13

Andrej Hryc už od jara bojuje s velmi vážnou nemocí a pochopitelně se může spolehnout na pomoc svých nejbližších. Jeho dcera si při setkání s léčbou otce řekla, že se zapojí jedním konkrétním způsobem.

Andrej Hryc bojuje od jarních měsíců s mimořádně závažnou nemocí, lékaři u něj diagnostikovali akutní leukémii, a to za pět minut dvanáct. Kdyby prý přišel o čtyři dny později, už by nebyl mezi námi. Naštěstí se dostavil včas na to, aby mohl nastoupit léčbu.

Velkou oporou je mu v tomto těžkém období především dcera Wanda, která se snaží být opravdu všemožně nápomocná. Naposledy se na instagramovém profilu pochlubila fotkou, jak daruje krev.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

Na dotaz jedné z fanynek pak vysvětlila, co ji k tomu vedla, protože to u ní nebývalo zvykem. „Ono to tak bývá, že člověk si to uvědomí, až když se ho to bytostně dotkne. Byla jsem darovat jednou dávno, když měl známý autonehodu, potom dlouho nic,“ přiznala.

„Teď, když vidím, kolik darované krve do otce za ten půlrok steklo, jsem si řekla, že budu chodit pravidelně,“ dodala odhodlaně producentka.

Témata: Andrej Hryc