Angelina Jolie: Po rozvodu s Pittem mluví o domácím násilí!

Angelina Jolie a Brad Pitt 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. prosince 2020 18:18

Manželství hollywoodských hvězd Angeliny Jolie a Brada Pitta skončilo již před časem rozvodem, jehož důvody si herci nechali pro sebe. Známá herečka a režisérka ale nyní velice vážně promluvila o domácím násilí.

Angelina Jolie a Brad Pitt už jsou definitivně rozvedeni, o důvodech rozpadu jejich manželství se toho především v zahraničních médiích napsalo spoustu. V těchto dnech možná prvně jmenovaná hollywoodská hvězda kápla božskou.

„Domácí násilí je všude kolem nás,“ pronesla Jolie v rozhovoru pro magazín Harper’s Bazaar a pokračovala v takovém duchu, jako by s tím měla osobní zkušenost. „Snažte se být týranému člověku co nejblíže a dejte mu jasně najevo, že jste tu pro něj,“ radila.

Oběti domácího násilí by se podle ní neměly bát mluvit. „Můžete mít například domluvené tajné slovo, které použijete při komunikaci s členem rodiny, a on pak bude vědět, že se něco děje a potřebujete okamžitě pomoc,“ dodala.

Pitt již dříve přiznal, že se z něj během manželství kvůli jedné věci stal jiný člověk. Na vině byl alkohol. Oscarový herec se však rozhodl se závislostí utkat.

Témata: Angelina Jolie Brad Pitt