Adéla Vinczeová přiznala: Nakazila řadu lidí koronavirem!

Adéla Vinczeová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

11. prosince 2020 14:00

Adéla Vinczeová měla tu smůlu, že se rovněž nakazila koronavirem. Příznaky onemocnění leckdy nejsou patrné, což může vést k nepříjemnému scénáři, kdy infikovaný šíří chorobu dál. Stalo se to i známé moderátorce.

Ani slavným slovenským osobnostem se nákaza koronavirem nevyhýbá. Jak vás stars24.cz informoval, testy infekci potvrdily u Adély Vinczeové, která navíc s nemocí nezápasí sama. Její manžel Viktor na tom podle všeho byl ještě o něco hůře.

Moderátorka konstatuje, že to u ní začalo jako běžná chřipka, kdy na člověka něco leze. „V tu chvíli je třeba jít domů, protože je velká pravděpodobnost, že to může být korona,“ řekla ve vysílání televize Markíza. Ona se tak zodpovědně podle vlastní výpovědi nezachovala.

Někdejší kolegyně Leoše Mareše se fakticky přiznala k tomu, že chorobu šířila dál. „Já jsem za jeden den, kdy jsem měla tyto příznaky, stihla nakazit tolik lidí, což mě velmi mrzelo. Najednou z toho máte zvláštní pocit,“ konstatovala.

„Na té chorobě je zvláštní to, že se šíří jednoduše a že jsem zaparkovala do postele skoro všechny kontakty, s kterými jsem byla bez roušky. I blízké lidi, i kolegy, protože jsme točili nějaké věci na mikrofon a víme, že jsme to nějak neuhlídali,“ dodala Vinczeová.

Témata: Adéla Banášová