Královna rozhodla: REVOLUCE bez Harryho a Meghan!

Královna Alžběta II., vévodkyně Meghan a princ Harry

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 15:27

Britská královská rodina už pomalu bilancuje právě končící rok 2020. Panovnice Alžběta má velké plány ohledně toho, jak by měla monarchie nově fungovat. Je k tomu však třeba jistá redukce.

Britská královská rodina zažila během končícího roku 2020 mimořádně turbulentní období, které jí otřásla v základech. Minimálně tři její členové si během uplynulých měsíců přestaly plnit své povinnosti, na jejich místo ale nikdo nepřišel.

Monarchie na to reaguje až v těchto dnech. Podle informací webu listu The Sun se královna Alžběta rozhodla pro revoluční krok a dala dohromady skupinu osmi dospělých členů rodiny, kteří budou plnit povinnosti takzvaně na plný úvazek.

Kromě panovnice v ní pochopitelně nebudou chybět následníci trůnu, princové Charles a William, a jejich manželky. Naopak princ Harry a jeho žena Meghan v ní místo nemají, což je vzhledem k dubnovému odchodu ze služeb království pochopitelné.

Plnit si povinnosti v době koronaviru ale není vůbec jednoduché, což se ukázalo před několika dny. Jak vás stars24.cz informoval, princ William a vévodkyně Kate se dočkali kritiky za nedávnou předvánoční cestu vlakem napříč Velkou Británií.

Témata: Královna Alžběta II. Meghan Markle