Maroše Kramára doma popotahují kvůli cestám do Česka! Co vzkázal?

Maroš Kramár 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

10. prosince 2020 13:06

Maroš Kramár je i v době koronaviru v jednom a kromě Slovenska jezdí pracovat i k nám do Česka. Na Slovensku se to ale některým lidem moc nelíbí. Co k tomu řekl sám známý herec?

Maroš Kramár měl koncem listopadu tu smutnou povinnost oznámit fanouškům, že v úctyhodném věku 92 let zemřel jeho tatínek Ján, který byl rovněž známým slovenským hercem. Objevil se v řadě filmů a seriálů.

Kramár si nejspíš řekl, že na jiné myšlenky nejlépe přijde v práci, a tak se příznivcům pochlubil snímkem z natáčení v České televizi, pro kterou už delší dobu dělá s Vladimírem Kořenem jeden zábavný a zároveň naučný pořad.

„Takhle se starají o moderátory na ČT. ‚Zázraky přírody‘. Děkuji Vám,“ napsal oblíbený herec k fotce na svém instagramovém profilu. Jenže na Slovensku vzbudilo tak trochu pozdvižení, že jezdí za prací do Česka, která je prý „zmítané koronavirem“.

Kramár si však stojí za svým a nevidí na tom vůbec nic špatného. „Už jsem zpět doma,“ odpověděl na otázku webu cas.sk a dal jasně najevo, že žádný strach nemá.

Témata: Maroš Kramár