Jennifer Aniston ukázala věrného společníka! O koho jde?

Jennifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 16:10

Osobní život herečky Jennifer Anistonové je pod neustálým drobnohledem, a tak nikomu neuniklo, že má nového a především věrného společníka. O koho jde? Názorně to prozradila sama představitelka servírky Rachel.

Jennifer Anistonová je dlouhá léta označována za jednu z nejžádanějších žen, většina jejích vztahů ale končí neslavně. V poslední době se hodně spekulovalo o možném návratu k exmanželovi Bradu Pittovi, důkazy o tom ale neexistují.

Přesto si slavná herečka nemůže stěžovat na osamění. Jak vás stars24.cz informoval již v říjnu, pořídila si krásného pejska. Právě v těchto dnech se pochlubila na instagramovém profilu roztomilou fotkou, kde ho drží v náručí.

Hvězda seriálu Přátelé jej představila fanouškům na videu již dříve. „Tohle je unavený Lord Chesterfield. Okamžitě si získal mé srdce,“ napsala před dvěma měsíci a poděkovala organizaci, která se stará o opuštěné pejsky.

Anistonová teď se čtyřnohým kamarádem jistě tráví volné chvíle, kterých je spousta. Nedávno však bylo oznámeno, že v březnu by se měla objevit před kamerou. Konečně má totiž vzniknout nový speciál seriálu Přátelé.

Témata: Jennifer Aniston