Vévodkyně Kate: Tajné telefonáty s cizím mužem! Co na to William?

Princ William a vévodkyně Kate 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 14:04

Britská média mají nové a senzační odhalení týkající se vévodkyně Kate. Manželka následníka trůnu si údajně telefonuje s úplně cizím mužem. Co tomu říká princ William?

Členové britské královské rodiny se snaží jít během koronavirové pandemie poddaným příkladem. Jak už jsme vás informovali, královna Alžběta se nechá očkovat vakcínou proti covidu-19. Čím se zase snaží inspirovat vévodkyně Kate?

Jak zjistil deník The Sun, manželka prince Williama se zapojila jako dobrovolnice. Konkrétně si volá s izolovaným pětaosmdesátiletým penzistou Lenem Gardnerem, který ji navíc nemusí oslovovat jejím titulem. „Říkejte mi Catherine,“ poprosila ho údajně.

Není žádným tajemstvím, že ačkoliv se u veřejnosti vžila jako Kate, ona sama preferuje oslovení jménem, které nalezneme v občanském průkazu. Ostatně už v roce 2008 začala pracovat na tom, aby se to ujalo.

Middletonová tehdy posílala přátelům emaily s jednou velice konkrétní prosbou. Chtěla se zbavit právě neformálního oslovení Kate, a tak je žádala, aby jí říkali celým křestním jménem Catherine. Odezva tenkrát nebyla nijak zvlášť pozitivní. Kamarádi ženy, která měla namířeno do útrob královských paláců, byli zaskočeni.

Témata: Kate Middleton