Slavná moderátorka a její muž bojují s covidem: Horečky, jaké nepamatují!

Adéla Vinczeová a její muž. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

8. prosince 2020 11:44

Slavným osobnostem se nevyhýbá nákaza koronavirem ani u našich východních sousedů na Slovensku. Nákaza se nově potvrdila také u jedné dámy, kterou v Česku dobře známe z televizních obrazovek.

Adéla Vinczeová (za svobodna Banášová) má v Česku tak dobré jméno, že jí bylo vícekrát svěřeno moderování Českých lvů. Proto má jistě mnoho fanoušků i u nás, z nichž mnozí se o ni v těchto dnech strachují. Z jakého důvodu?

Její manžel Viktor již v sobotu na sociální síti potvrdil, že jí vyšly pozitivně testy na koronavirus, zatímco on byl tou dobou ještě negativní. „Nedusíme, neležíme v horečkách, neztratili jsme chuť ani čich,“ komentoval to. Jak se ale říká, první vyhrání z kapsy vyhání.

Karty se totiž obrátily, protože to je on, kdo má smůlu na závažnější průběh covidu-19. „Mám kontinuálně zvýšenou teplotu, ale nějak mě to extra nevyčerpává. Řekla bych, že mám zatím slabý průběh. Viki už druhý den bojuje s horečkou nad 40, jakou roky neměl,“ prozradila Adéla webu pluska.sk.

„Každý máme jiný průběh, je to velmi nepředvídatelné. To, že jsme v karanténě, bereme jako logickou součást. Nezamýšlíme se nad tím. Jsme rádi, že jsem spolu. Hlavní je, aby se nám nepřitížilo a všechno proběhlo k uzdravení,“ dodala Vinczeová.

Témata: Adéla Banášová