Elán definitivně skončil? Jeden ze zakladatelů prozradil pravdu!

Elán(konkrétně Vašo Patejdl) během bratislavského koncertu 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

4. prosince 2020 16:26

Fanoušků mají stále tolik, že by si členové kapely Elán mohli být jistí, že až se uvolní opatření, tak koncert ve velké hale bezpochyby vyprodají. Mluví se však o definitivním konci. Je to pravda?

Uplynul už více než rok od chvíle, kdy na sebe skupina Elán naposledy upozornila kontroverzním videoklipem. Bylo v něm vyobrazeno přepadení, zmlácení, svázání a uvěznění novinářů. Na konci jim zpěvák dokonce míří pistolí do obličeje. V zemi se přitom doteď řeší případ vraždy Jána Kuciaka.

Elán má více než padesátiletou historii, nyní to však vypadá, že jeho členové už poslední kapitolu napsali. Naznačil to jeden z otců zakladatelů, zpěvák a hudebník Vašo Patejdl.

„Jožo Ráž dlouhé roky říkal, že chce skončit, tak jsme se dohodli, že to uděláme opravdu, aby nám lidé věřili, že je to pravda. Elán před dvěma lety skončil a my od té doby nemáme žádné aktivity a ani nic neplánujeme,“ řekl pořadu ShowTime.

Podle něj se jejich kontakt omezil na přání k narozeninám či svátkům. „Dostáváme nabídky, abychom hráli nebo někde vystoupili, takže to konzultujeme. Ale určitě jsme zůstali kamarádi a píšeme si, voláme si,“ dodal.

Témata: skupina Elán