Krize v manželství? Adéla Vinczeová Banášová otevřeně promluvila!

Adéla Vinczeová s manželem Viktor Vincze 9

Autor: Hrušková, stars24.cz

12. března 2018 12:16

Lidé toho napovídají mnoho, někdy stačí říct jen slůvko a celé se to převrátí naruby. I to byl případ Adély Vinczeové, která se nedávno zmínila, že na sebe s manželem nemají tolik času. Kde je pravda? O tom a mnohém jiném promluvila.

Moderátorka Adéla Vinczeová, za svobodna Banášová, se před rokem provdala za moderátora Viktora Vincze. Tento sňatek mnohé překvapil kvůli rozdílnosti věku. Viktor je totiž o 11 mladší než Adéla a to vyvolalo spekulace, zda nejde jen o zištné důvody a podobně.

Nyní ale moderátorka uvedla věci na pravou míru. „Člověk něco plácne při rozhovoru a pak z toho vznikne takováhle bublina. Jen na sebe někdy máme více času a někdy méně. Ale všechno je v pořádku a byl tady dnes se mnou, seděl v hledišti. A vlastně tady v Praze se mnou byl celé tři dny, protože akorát vyšlo, že nemá službu ve zprávách,“sdělila moderátorka Super.cz.

Je tedy jasné, že jde pouze o nedorozumění na straně tisku. Adéla, jak sama uvedla, je ve svém manželství spokojená a všechno klape tak jak má. Dále se svěřila ohledně moderování akce Český lev 2018, kterou moderovala stejně jako v loni. „Vloni to celkem vyšlo a pak si říkáte, že by bylo fajn, kdyby to znovu vyšlo. Ale bylo to ok. Přestože mám vždy sama na sebe přísnější pohled," uvedla Vinczeová v rozhovoru.

V minulém roce si mnozí stěžovali na její moderování kvůli slovenštině, jazyk jim prý vadí. Adéla se ovšem nenechala rozhodit a předvedla skvělý výkon stejně jako v minulém roce. Na pódiu při zahájení galavečera přiznala, že občas mladí lidé v České republice nerozumí co říká a chtějí, aby to zopakovala. „Letos jsem se tedy vrátila znovu to celé zopakovat,“prohlásila moderátorka vtipně na pódium pražského Rudolfina. Vysvětlila také, že kdyby mluvila v češtině bylo by to, podle jejích slov, trapné. Nepůsobila by tolik uvolněně a více než na profesionální moderování by se soustředila na správnou výslovnost.

Adélu při moderování zdobily také nádherné šaty, které měla z dílny módní návrhářky Michaely Luptákové. Její šaty patřily mezi nejkrásnější večera. „Inspirací pro tuto róbu byla elegance večerního mihotavého světla nad vodní hladinou ledového jezera. Jemnost oparu v kontrastu s ledovou plochou. Podoba modelu je inspirovaná klasickou ženskou siluetou se splývavou dolní částí. V horní části je umístěný jemný detail drapérie u lodičkového výstřihu. Silueta je jemně prodloužená krátkou vlečkou,” uvedla návrhářka. Musíme uznat že Adéla vypadala v róbě opravdu úchvatně.

Témata: Adéla Banášová