Šťastlivec Tom Hanks: Pořád má protilátky na covid-19!

Tom Hanks s manželkou Ritou jsou v karanténě 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. prosince 2020 16:58

Tom Hanks patří k těm šťastlivcům, kteří si covidem-19 prošli relativně bez větších obtíží. Navíc jsou k němu i po více než půl roce příznivé výsledky vyšetření. Co se s manželkou dozvěděli?

Prvního prosince uplynul rok ode dne, ke kterému se expertům podařilo vystopovat první potvrzený případ nákazy koronavirem v Číně. V řadách slavných se jednou z prvních „obětí“ stal Tom Hanks.

U slavného herce se infekce potvrdila, když byl v Austrálii, kde musel s manželkou strávit nějaký čas v izolaci. Jak vás stars24.cz informoval, později daroval krev obsahující protilátky, což je jedna z možných terapií nemoci covid-19.

Jeho žena Rita Wilsonová byla v těchto dnech hostem talk show Jimmyho Kimmela, který ji uvedl slovy, že je „jediný člověk, kterého se nemusí bát, protože je plná protilátek“. Od nákazy přitom uplynulo již devět měsíců.

„Stále máme protilátky! Testují nás a zatím je stále máme. Ale postupně jich ubývá, čím víc času uplyne od chvíle první nákazy. Stále je však máme v krvi a pomáhají nás chránit,“ řekla za oba ve vysílání.

Témata: Tom Hanks