Maroš Kramár truchlí, zemřel mu otec: Fanoušky prosí o tichou vzpomínku!

Maroš Kramár s tatínkem 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. listopadu 2020 11:14

Maroš Kramár nebude na tento víkend vzpomínat v dobrém, oplakává totiž smrt klíčového člena rodiny. Ten se dožil úctyhodného věku, jeho nejbližší ale doufali, že tady ještě nějaký čas bude.

Maroš Kramár oznámil smutnou zprávu v sobotu večer na svém instagramovém profilu, kde také zveřejnil starší fotografii se zesnulým tatínkem. Ihned ho zaplavila spousta zpráv od příznivců.

„Dnes jsme se rozloučili s mým milovaným tatínkem. Byl to úžasný člověk. Budu rád, když mu věnujete tichou vzpomínku a zapálíte svíčku na jeho památku. Děkuji,“ uvedl slovenský herec na sociální síti.

Minulý týden jsme vás informovali, že Ján Kramár musel být hospitalizován v nemocnici. „Má 92 roků, takže v tomto věku je normální, že přicházejí i problémy, že se přidruží různé choroby a komplikace. Doufám, že všechno dobře dopadne,“ řekl tehdy jeho syn.

Kramárův otec ještě v září oslavil 92. narozeniny, na Slovensku byl známou osobností. Herectví vystudoval v Bratislavě, později se objevil v řadě filmů a seriálů, kde ho režiséři obsazovali především do rolí lidových postav.

Témata: Maroš Kramár