Andrej Hryc vzdoruje vážné nemoci: Účastní se projektu, jaký Slovensko nepamatuje!

Andrej Hryc s dcerou Wandou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2020 12:59

Andrej Hryc rozhodně nevzdává svůj boj s mimořádně vážnou nemocí a snaží se myslet i na pozitivnější věci. Mezi ně lze jistě zařadit jeho účast na projektu, jaký Slovensko ve své historii ještě nepamatuje.

Andrej Hryc je už několik měsíců zdravotně indisponovaný natolik, že je nemyslitelné, aby se věnoval své profesi. Lékaři mu na jaře diagnostikovali akutní leukémii, nemoc, u které vyhlídky pacientů nikdy nejsou moc dobré.

Přesto je jisté, že se oblíbený slovenský herec příští rok divákům představí. Televize JOJ totiž v těchto dnech představila velkolepý seriál Slované, který bude mít premiéru v roce 2021. Údajně se o něj zajímá i streamovací platforma Netflix. Informuje o tom web pravda.sk.

Dvanáctidílný seriál vznikl v ukrajinské koprodukci pod režijní taktovkou Petera Bebjaka. Producentsky se pak na projektu podílela Hrycova dcera Wanda Adamík Hrycová.

V historii slovenské kinematografie půjde o nejnákladnější seriál, rozpočet činil téměř 4 miliony eur. České diváky by kromě samotného tématu mělo zaujmout, že si v něm zahrál třeba Marek Vašut.

Témata: Andrej Hryc