Měsíční nájem vyšší, než kolik vydělá člověk za rok? V tomhle luxusu bydlí Justin Bieber!

Justin Bieber 16

Autor: Hrušková, stars24.cz

9. března 2018 17:00

Dětská hvězda Justin Bieber pronajal nové luxusní sídlo v Los Angeles. Hlavní kritérium pro výběr byl samozřejmě názor jeho přítelkyně Seleny Gomez. Oba se už těší do nového obydlí, kde spolu budou trávit spoustu romantických chvilek.

Justin Bieber pronajal čtyř ložnicový dům pro sebe a Selenu Gomez za   40 000 liber měsíčně. Momentálně má zpěvák pronajaté dělníky na rekonstrukci domu. Exkluzivně tuto informaci odhalil deník The Sun. Tajemství prozradili přímo zedníci, kteří pracují na přestavbě domu.

„Byli jsme tady dva týdny a do konce rekonstrukce nám zbývá ještě týden. Vevnitř je vše z mramoru a vše nově malujeme. Nikomu z nás nebylo oficiálně řečeno, že se jedná o dům Justina Biebra, bylo to pro nás tajemství. Došlo nám to až podle věcí, které začaly vozit dodávky do domu. Někdo se prořekl a my slyšeli zaznít jeho jméno,“ uvedli dělníci pracující v domě, kam se má Bieber nastěhovat.

Všechno musí být hotové před tím než se zpěvák nastěhuje. Podle tajného zdroje chce mít Justin se Selenou soukromí, kde budou jen oni dva. Zpěvák se nedávno odstěhoval ze sídla, které měl v Beverly Hills do hotelu Montage. Tam, podle tajného zdroje, nemají se Selenou dostatečné soukromí.

V hotelu spolu prý tráví hodně chvil. Například i svátek zamilovaných, který oslavili v romantickém prostředí restaurace hotelu. Bieber se už ale těší na to až bude se svojí polovičkou v soukromí a bude moci být k ní více otevřený.

Nový dům má ohromující nekonečný bazén s výhledem na město Los Angeles. Dům má také vlastní lázně, obrovskou terasu a tři ložnice pro hosty. Justin byl nucen opustit své sídlo v Beverly Hills po té co byl obtěžován od nebezpečné fanynky.

Žena byla zatčena v jeho domě, po té co se vloupala do jeho sídla už po třetí. Čtyřicetiletá Mirabeli Stefania, nepodala po zatčení žádné vysvětlení, proč se ke zpěvákovi vloupala. Posléze byla odsouzena k osmi letům za mřížemi. Byla také upozorněna, že po propuštění z věznice se nesmí k Justinovi přibližovat na blízkou vzdálenost.

V minulosti spolu tento pár chodil už jednou. Tehdy jim to bohužel nevyšlo, protože byli moc mladí. Celou dobu odloučení však mysleli jeden na druhého. Justin posílal Seleně dokonce vzkazy ukryté v jeho písních. Nakonec se ale opět shledali.Budeme jim tedy držel palce a doufat, že tentokrát to už bude láska navždy a pohádka bude mít šťastný konec. 

Témata: Justin Bieber