Kate a William smutní nad ztrátou člena rodiny: Byl s nimi jen devět let!

Princ William a vévodkyně Kate 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. listopadu 2020 10:01

Britskou královskou rodinu zasáhla v těchto dnech smutná zpráva, která je největší ranou pro prince Williama a jeho ženu Kate. Právě oni přišli o někoho, kdo jim nablízku v posledních devíti letech téměř neustále.

Princ William a vévodkyně Kate jsou členy opravdu rozsáhlé královské rodiny, oni sami mají tři nezletilé děti. Sestava je ale úplně kompletní, až když započítáme i všechny domácí mazlíčky páru a jeho potomků.

V těchto dnech se bohužel museli vyrovnat s velkou ztrátou. O psech se totiž říká, že jsou nejlepším přítelem člověka. Budoucí britský král a jeho žena v neděli na instagramovém profilu oznámili, že jejich anglický kokršpaněl je po smrti.

„Je to smutné, ale o uplynulém víkendu nás opustil náš drahý pes Lupo. Měl své místo v srdci naší rodiny posledních devět let, bude nám moc chybět,“ uvedli William a Kate v prohlášení na sociální síti.

Psa dostali v roce 2011 svatebním darem od rodičů vévodkyně, není tedy divu, že se stal nedílnou součástí rodiny. Objevoval se na většině fotek včetně jednoho z prvních oficiálních snímků prince George.

Témata: Princ William Kate Middleton Psi